Algemeen

Geslaagd buurtdiner RSG Wolfsbos in vernieuwd schoolrestaurant

Hoogeveen – Ook dit jaar zijn de omwonenden van RSG Wolfsbos in Hoogeveen uitgenodigd voor een buurtdiner. Ruim 50 buurtbewoners meldden zich enthousiast aan en werden eind januari ontvangen in vernieuwde schoolrestaurant van de locatie Harm Smeenge. Onder begeleiding van docenten, hebben leerlingen een 3-gangendiner verzorgd.

Primeur
Ilse Top, directeur-bestuurder van RSG Wolfsbos vertelt: “Het buurtdiner van Wolfsbos is een mooie traditie, heb ik me laten vertellen. Graag zet ik deze jaarlijkse traditie voort en dit keer met een primeur. Binnen onze school is de afgelopen maanden namelijk hard gewerkt aan de inrichting van een nieuw leerplein. Dat leerplein zorgt voor verbinding tussen de verschillende vmbo-opleidingen, zo kunnen we ons onderwijs steeds beter verzorgen. Onderdeel van dit leerplein is het nieuwe restaurant. Wij zijn trots op het resultaat!”

Complimenten voor de chef-koks
De buurtgenoten konden bij binnenkomst een kijkje nemen op het nieuwe leerplein. Ze waren vooral onder de indruk van het prachtig vernieuwde restaurant. Heel sfeervol. Aan de enthousiaste reacties van de gasten te merken, viel ook het diner zeer in de smaak. De chef-koks van RSG Wolfsbos namen de complimenten met veel trots in ontvangst. Een geslaagd buurtdiner. Voor de bewoners van het Jannes van der Sleedenhuis (locatie Wolfsbos) en Wooncentrum Valkenstede wordt op 4 maart a.s. een buurtdiner georganiseerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen