Algemeen

Gemeentebelangen wil blijven vlaggen op toren Hoogeveen

“Wij moeten als gemeente trots zijn op de mooie evenementen die in Hoogeveen georganiseerd worden.” geeft raadslid Jacob van der Heide aan “Daarom willen wij als GB ervoor pleiten dat deze vlaggen in de toren van het raadhuis blijven wapperen tijdens deze evenementen. Deze evenementen worden al vele jaren in  onze gemeente georganiseerd, met heel veel vrijwilligers, vele deelnemers en toeschouwers. Het gaat om de Cascaderun, Ronde van Drenthe en het Hoogeveens internationaal schaaktoernooi.

Wij willen als gemeente laten zien hoe trots we hierop zijn. Het zijn evenementen met een enorme uitstraling voor onze gemeente”. Van der Heide vervolgt: “We begrijpen wel dat je niet voor elke activiteit of thema moet gaan vlaggen vanuit de toren, maar evenementen die zo verbonden zijn aan Hoogeveen, die zo bij ons horen, dat moet mogelijk blijven.”

GB vraagt daarom een tekstwijziging aan in het vlaggenprotoc0l van Hoogeveen zodat dit mogelijk blijft. Besluitvorming hierover staat 11 mei op de agenda van de gemeenteraad.

De organisaties van deze evenementen ondersteunen dit uiteraard van harte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen