EigenWijze Vrouwen organiseren klusworkshop

Tijdens de klusworkshop ‘Handige Annie’ ga je kennis maken met de eerste beginselen van klussen in en om je huis. Hoe fijn is het om zelf een kapstok aan de muur te kunnen hangen, of een lamp op het elektra aan te sluiten. Een nieuwe kleurtje op de muur? Hoe doe je dat en wat gebruik je daarvoor?

In de workshop ga je aan de slag met het boren van gaten en inzetten van pluggen, vullen van naden en gaten in muren en op hout en leer je verlichting aan te sluiten op elektra. Daarnaast is er theoretische uitleg over het schilderen van muren en hout. Herma en Lisette, twee EigenWijze én handige vrouwen, geven de workshop.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen, een ontmoetingsgroep voor alleenstaande vrouwen uit Hoogeveen en omgeving. De workshop wordt gegeven op zaterdagochtend 14 december a.s. van 10.00 tot 12.00 uur aan Industrieweg 40 (ruimte in advocatenkantoor Pieters).

Inschrijven kan via de website www.eigenwijzevrouwenhoogeveen.nl of via e-mail: [email protected]. Deelname is gratis. Er is plek voor max. 20 deelnemers.

 

EigenWijze Vrouwen Hoogeveen organiseert activiteiten voor alleenstaande vrouwen in de gemeente Hoogeveen. De activiteiten staan in het teken van ontmoeting, ontspanning en informatie.