Algemeen

Echtpaar Van Leeuwen – De Jonge 60 jaar getrouwd

Hoogeveen – Vandaag (25 juni) vieren Willem van Leeuwen en Klaasje Van Leeuwen – De Jonge hun diamanten bruiloft. Namens de gemeente Hoogeveen bracht Wethouder Erwin Slomp de gelukswensen over.

“60 jaar geleden was het ook prachtig weer”, verteld Klaasje.
Ze hadden elkaar al wel vaker gezien aan de Hoofdstraat. Maar die ene avond vergeten ze nooit weer. Klaasje moest naar muziekles en Willem fietste daar in de buurt. Toen zijn ze samen wat gaan fietsen, muziekles is er niet van gekomen maar wel verkering. 5 later zijn ze getrouwd.
Ze kregen 3 kinderen, 2 zonen en 1 dochter, waarvan de oudste op 43 jarige leeftijd helaas is overleden. Er zijn 7 kleinkinderen en sinds april 1 achterkleinkind. En nog 2 op komst dit jaar.
Willem heeft diverse banen gehad, o.a. bij Drenthina, bij matrassenbedrijf Geka, bij Ambrosius als chauffeur en de laatste 24 jaar bij Kappa in de expeditie. Klaasje heeft gewerkt op kantoor bij HMI matrassenfabriek, Albert Heijn en de laatste 26 jaar bij de groentezaak aan de Gr. Kerkstraat. Beide hebben ze veel vrijwilligerswerk gedaan voor o.a. de kerk.
Willem is jarenlang bij de schietvereniging geweest. Vissen deed hij ook graag. Klaasje vond yoga altijd erg leuk. Ze zijn nu beide 82, maar ze fietsen nog graag. Wel met ondersteuning natuurlijk…
Zaterdag a.s. vieren ze hun bruiloft te midden van hun familie en vrienden in Schoonhoven. Zelfs de kleinkinderen die in Ierland en Zwitserland wonen, komen langs om dit te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen