Doneeractie rolstoelbus Fenna ten einde: streefbedrag gehaald

Hoogeveen – Ronald Beerbaum liet vanavond in een bericht weten dat het streefbedrag van 30.000 Euro voor de rolstoelbus voor Fenna bij elkaar is gedoneerd. Een bedrag van 30.017 Euro stond rond de klok van 20:30 uur op de Go Fund Me teller. Binnen 10 weken is een enorm bedrag voor de bus gerealiseerd, iets waar Ronald dan ook erg blij mee is.

Het bedrag van de opbrengst werd compleet gemaakt door het verkopen van suikerspinnen van de 10-jarige Celysa. Zij had met het maken en verkopen van suikerspinnen 175 Euro opgehaald. Deze is om half negen zondagavond op de pagina voor Fenna gedoneerd. Voor een meisje van 10 jaar is dit een geweldige prestatie.
wij willen als familie alle donateurs, bedrijven en ieder ander die zich voor ons heeft ingezet enorm bedanken voor hun medeleven en inzet.
Fenna is met ernstige hersenbeschadiging ter wereld gekomen. De eerste uren en dagen waren dan ook verschrikkelijk voor de ouders van Fenna. Ronald en Kimber hebben via onze pagina diverse verhalen over de geboorte en de nasleep hiervan op onze site verteld. Nu de bus binnen is kan er weer vooruit gekeken worden. Kunnen er weer leuke dingen voor en met het gezin worden gedaan, en krijgt het gezin weer de mogelijkheid er op uit te gaan.
Ronald die elke dag met de acties, het doneren en ook de verzorging van Fenna is bezig geweest is erg blij met het resultaat. Er valt een last van zijn schouders nu hij de zorg van Fenna weer op nummer 1 kan zetten. Hij kan nu ook Kimber helpen met de verzorging en opvoeding van Fenna. Ronald is door alle inzet helemaal uitgeput, maar als hij naar het resultaat kijkt krijgt hij weer volle moed.
De Go Fund Me pagina blijft nog even bestaan voor mensen die nog een donatie willen doen. Het verkopen van loten voor diverse bonnen gaat nog even door omdat deze acties nog niet ten einde zijn. Er worden geen nieuwe  bonnen  meer  in  de  verloting  gezet.

Celysa geeft Fenna de eerste suikerspin
De 10-jarige Celysa tijdens haar suikerspinactie