Doe een wens voor een ander en laat dromen uitkomen

Hoogeveen – Iedereen kent ze. Vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer, douchen met de tuinslang van de buren of slapen al jaren achter een gordijn van duct tape. En jij kunt dit niet langer aanzien kom dan 8 december naar de vestiging van Multimate in Hoogeveen. 

De Wenscamper 

De Wenscamper is een initiatief van Hubo en Multimate. De camper trekt het hele jaar door heel Nederland en doet alle vestigingen aan. In de camper kan jij voor de camera een wens uitspreken voor een vriend of vriendin, vader of moeder of iemand anders die jij een helpende hand wil bieden. Spreek een boodschap in en wie weet word jij gekozen als winnaar.

Duizend euro 

Maandelijks word er een winnaar gestemd door het publiek wat de Facebookpagina van Multimate bezoekt. Deze winnaar krijgt een waardecheque van maar liefst 1000,- euro klus te goed bij hun Multimate vestiging. Ook kan de vestiging de helpende hand bieden met een zzp-er of bezorging aan huis.

Hoe doe je mee

Kom op 8 december tussen 11-00 – 13:00 uur naar de vestiging aan de Kanaalweg 5a in Hoogeveen. Neem plaats en deel je boodschap met het publiek. Multimate zet de video op Facebook en u dingt automatisch mee naar het fantastische bedrag van 1000,- euro. Overwin je camera angst en help een dierbare met het uitkomen van een droom.

https://www.youtube.com/watch?v=NWU-KPmex7w&fbclid=IwAR0eS_mPBjzbQwLmY7INJu1BYeukZQwG4GNS3V6J5ZR2_3twkkeK5LCRxLs

Wenscamper uitleg video gemaakt door Multimate.