Algemeen

Cosplay actie voor stichting wie vult mijn bak

Dierenvoedselbank Wie Vult Mijn Bak Hoogeveen organiseert samen met de Coop Wielewaal op zaterdag 16 februari een leuke cosplay evenement.

Dit alles is in actie gezet  om de statiegeld actie van de Coop voor de dierenvoedselbank te promoten en ook om meer bekendheid aan Wie Vult Mijn Bak te geven.Iedereen die een statiegeld fles doneert aan de stichting mag met een cosplayer op de foto. Doneert u voor €1 dan maakt u gelijk kans op een Coop waardebon twv €15. Andere donaties zijn natuurlijk ook welkom.

Wat is Cosplay

Volgens Wikipedia betekend Cosplay het volgende: een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruikmaken van kostuums en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. In de ruimere zin van het woord verwijst cosplay naar alle gekostumeerde rollenspellen buiten het podium om, ongeacht de culturele context.

Er komen zaterdag 16 februari rond de 20 cosplayers . Dus wil je bv Elsa uit Frozen ontmoeten? Of oog in oog staan met the Joker uit Batman? Het gevecht aangaan met een Stormtrooper ? Kom dan 16 februari naar de Wielwaal in Hoogeveen van 13.00 tot 17.00

Waar staat  www.wievultmijnbak.nl voor?

Wie vult mijn bak is een landelijke non-profit stichting die huisdieren helpen waarvan hun eigenaren in financiële problemen zijn gekomen. De stichting kan mensen ondersteunen met dierenvoeding, niet financieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen