Chatsessie met politie in de week tegen pesten

Hoogeveen – de week tegen pesten 2018 is van 17 t/m 21 september. Doe mee en laat zien dat je werkt aan een veilige omgeving voor iedereen!

Word jij gepest? Of ken je iemand die is gepest? Krijg je bijvoorbeeld haatmail of is je account gehackt? Vraag de politie wat je hiertegen kunt doen.
Tijdens de landelijke themaweek Week tegen het Pesten is er, woensdag 19 september van 19.00-21.00 uur, een speciale chatsessie op www.vraaghetdepolitie.nl

Dit jaar is de Week Tegen Pesten georganiseerd rond het thema Laat je zien!  Het begin van het schooljaar is hét moment om te werken aan een gezellige en veilige groep. De Week Tegen Pesten helpt scholen daarbij. Jaarlijks doen meer dan 1000 scholen in het primair- en voortgezet onderwijs mee. Elk jaar staat een ander thema centraal. De activiteiten in de Week Tegen Pesten verschillen per school. Dat is juist de kracht. Kies iets dat bij jullie past. Het gaat erom dat er aandacht is voor pesten.
Goede start
Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten maken scholen aan het begin van het schooljaar een goede start in het werken aan een fijne en veilige school. Het voorkomen en aanpakken van pesten vraagt het hele jaar door aandacht en heeft het meeste kans van slagen als je leerlingen, ouders en je collega’s daarbij betrekt.