Algemeen

C.G.V Olympia huldigt jubilarissen tijdens bijzondere jaarvergadering

Vijf maanden later dan normaal vond woensdagavond 30 september de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van C.G.V. Olympia. Iets anders dan normaal vanwege de Corona maatregelen, maar niet minder gezellig. Zo zaten we dit keer in de grote zaal van de Vredehorst en waren er niet meer dan 30 aanwezigen.

Andere geïnteresseerden konden de vergadering digitaal bijwonen via Teams. Een belangrijk onderdeel van de jaarvergadering zijn natuurlijk de officiële stukken die besproken moeten worden: jaarverslagen, financiële overzichten, begrotingen en beleidsstukken. Na alle serieuze zaken komt het leukste gedeelte van de jaarvergadering: het huldigen van de jubilarissen.

Ook dit jaar waren er weer behoorlijk wat jubilarissen. Femmie Voerman is 80 jaar lid van de vereniging. Helaas kon zij niet aanwezig zijn, maar ontvangt zij het bijbehorende speldje en een bos bloemen nog op een later moment. Dick Groote is al 65 jaar lid van de vereniging en maakt daarnaast al 25 jaar uit van het bestuur, hij werd bedankt voor al zijn inzet als vrijwilliger. Nelleke van der Zwaard ontving een speldje en een bos bloemen omdat zij al 40 jaar lid is. Ook is zij 25 jaar leiding en daarom werd ze benoemd tot sterlid goud en kreeg ze een certificaat en een beker. Haar moeder Yvonne Verhage is al 50 jaar leiding bij Olympia en ontving een mooie bos bloemen.

Daarnaast waren er nog een drietal leden die werden benoemd tot sterlid brons omdat zij zich 7 jaar lang inzetten voor de vereniging: Anita Koster-Mersman geeft 7 jaar les, Jedidja Kappers is 7 jaar notuliste bij het bestuur een Hans Dijkstra omdat hij al 7 jaar archivaris is en verscheidene hand- en spandiensten uitvoert als dat nodig is.

Elk jaar benoemen we ook een zonnetje van de vereniging. Dit jaar is Lonneke Verhage tot zonnetje van Olympia verkozen omdat ze een zeer enthousiaste leidster is, altijd overal inzetbaar is, snel klaar staat als er iets moet gebeuren, het JB nieuw leven in heeft geblazen, op wedstrijden altijd aanwezig is, de A- en B selectie lesgeeft, samen met de meiden de wedstrijdoefeningen maakt en dus gewoon een kanjer is!
Het bestuur feliciteert iedereen met het mooie jubileum en bedankt ze voor de inzet voor de
vereniging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen