Buurtcamping Hoogeveen

Over twee weken is het weer zover, de tweede editie van de buurtcamping Hoogeveen. Een gezellig weekend kamperen bij de Beestenbult.

De buurtcamping is bedoeld voor iedereen uit Hoogeveen. Het is een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten, samen te relaxen en samen deel te nemen aan diverse activiteiten. Tickets zijn t/m 21 juni beschikbaar.
Meer info via: https://debuurtcamping.nl/campings/hoogeveen/ en https://www.facebook.com/BuurtcampingHoogeveen/

Vrijdag 28 juni: 16u ontvangst op de camping, opzetten van je tent en je slaapplek gereed maken, eetmoment, activiteit en afsluiting met een kampvuur.

Zaterdag 29 juni: Wakker worden in je eigen park, ontbijt, activiteit of lekker voor je tent met koffie, lunch, activiteit, vrije tijd, BBQ en wederom een kampvuur.

Zondag 30 juni: Uitslapen op zondag, ontbijt en lunch in 1, activiteit, afscheid en 15u afbreken van de camping.

Onze Buurtcamping is zeer laagdrempelig opgezet. Een groep vrijwilligers organiseert samen met organisaties en bedrijven uit de buurt verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Vol=vol, dus wacht niet te lang met reserveren.

Heb je vragen over Buurtcamping Hoogeveen of wil je bijdragen, stuur dan een mailtje naar de team Hoogeveen: [email protected]. Volg ons ook zeker op onze facebookpagina Buurtcamping Hoogeveen

We zien je graag op 28, 29 & 30 juni !