Bruiden en bruidsmeisjes schitteren bij VV Hollandscheveld

Hollandscheveld – Het voetballen mag dan even stil liggen, in de kantine van vv Hollandscheveld was afgelopen zaterdag nog voldoende te beleven. Omdat de dames van vv Hollandscheveld het zonde vonden dat hun bruidsjurk maar 1x gedragen werd, hebben ze een bruidsjurkenparade georganiseerd.

Net zoals op de grote dag zelf was er aan alles gedacht. Kapsters, make up, schitterende bruidsboeketten van Mirjam Veldman, champagne, muziek van Dutchfield, lekkernijen en cupcakes gemaakt door Lidia Meijer.
Het leuke was natuurlijk dat de kinderen van de dames vandaag ook mochten schitteren als bruidjes. En de jongste bruidjes zijn ook nog op bezoek geweest bij huize Beatrix. Zowel jong als oud genoten hier zichtbaar van. Dit alles werd natuurlijk vast gelegd door Jessica Mol.
Natuurlijk is zo’n leuke dag niet mogelijk zonder sponsoren en vrijwilligers. HDC. Herald Kuiper tegelzetbedrijf, Adviesgroep Mulderij verzekeringen, Hamstra Schilderwerken,Hoornstra, Hamstra Dienstverlening, de Wasbeer, bakkerij Eising, groentespecialist Jan Assen, Plus Cappendijck, slagerij van Goor, Rouseau, haarstudio de Knip Inn, Monré, de Toekinees, Jea Fidom Het complete foto album is HIER te vinden.

foto: Jessica Mol.