Algemeen

Bijeenkomst voor (jong-)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel

Zaterdagmiddag 23 juni is er opnieuw een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in Hoogeveen. De bijeenkomst is een initiatief van Treant Zorgroep, Hersenletsel.nl, MEE en De Noorderbrug. De organisaties vinden het belangrijk dat mensen met NAH elkaar ontmoeten zodat ze ervaringen met elkaar kunnen delen. Ook familie, mantelzorgers en vrienden zijn van harte welkom. Er wordt voorlichting gegeven over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen.

Thema
Enkele tientallen mensen bezochten de eerdere bijeenkomsten. De komende bijeenkomst staat het thema ‘Zomergevoel met hersenletsel’ centraal. Ook is er een interactief gedeelte. De bijeenkomst is voor volwassenen in de leeftijd tussen de 20 en de 65 jaar.

Aanmelden en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 23 juni van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Deelname kost € 1,50 per persoon en geldt als vergoeding voor koffie en thee. Aanmelden kan door te mailen naar jonghoogeveenmeppel@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen