Algemeen

Bij de Kenniskring blijft mijn geest actief

Er staan weer een aantal bijeenkomsten van de Kenniskring gepland in februari en maart 2024. De Kenniskring is er voor actieve ouderen die hun geest vitaal willen houden en zich willen verdiepen in een zelfgekozen onderwerp. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten kunnen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten opdoen en met elkaar uitwisselen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om gelijkgestemde leeftijdsgenoten te ontmoeten.

 

De bijeenkomsten vinden plaats in de Bibliotheek aan de Willemskade 27. Een plek waar voldoende inspiratie voor de Kenniskring te vinden is!

“We streven naar een (min of meer) vaste groep die elkaar op regelmatige basis ontmoet. Er is een groep op de donderdagmiddag van 15.00-16.30 uur. De eerste bijeenkomst is op donderdag 15 februari. Daarna is er om de 14 dagen een bijeenkomst.

 

Tijdens de Kenniskring staat iedere keer een rondje actualiteiten en een onderwerp naar keuze op het programma. Eigen inbreng van onderwerpen wordt gewaardeerd. Wilt u deel uitmaken van de Kenniskring Hoogeveen? Meld u zich aan voor deelname via welzijnouderen@swwh.nl of bel Stichting Welzijnswerk, tel 0528 278 855.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen