Bibberende modellen met een zonnige lach

Hoogeveen – De organisatie van Modestad Hoogeveen kijkt terug op een koude en regenachtige, maar meer dan geslaagde modeshow. Deze werd zondagmiddag gehouden op en boven de Cascade in de Hoofdstraat.

Soms was op de gezichten van de modellen de koude af te lezen. Maar toch wisten deze het publiek dat onder paraplu’s verscholen ging, toch enthousiast te krijgen voor de geshowde kleding.
Op de catwalk van honderd meter die over het waterkunstwerk De Cascade gebouwd was, werden de nieuwste modetrends voor aankomende periode geshowd. Enigste verschil met de vorige editie was dat de terrasjes deze middag nagenoeg leeg bleven. Gelukkig werd deze druilige middag opgefleurd met de zonnige lach van de modellen.
De deelnemers van Modestad Hoogeveen 2018 waren: Cosme Lifestyle, ANWB, Blanke Schoenen, Livera, bruidsmodewinkel Blue Pearl, De Jongens, Patent Woman, De Dames, Herqua Sport, Hema, Taska, By Agnes, Bloom Bodyfashion, Miss Etam, Intersport Jan Bols, Schomaker Mannemode, Maud, Mrs Jones Fasion & Art, Hoogeveen Mannenmode, Beuker Mode, Jeans Centre en Welkoop.
De visagie wordt verzorgd door Da MOOI van Zwol en Make up artist Bia

© Martin Schonewille