Foto: Pixabay
Algemeen

Bewust ouder worden, denk erover na

Bewust ouder worden, denk erover na

Onbewust worden we allemaal ouder, maar wie denkt er wel eens bewust over na? Wat kan ik verwachten als ik ouder word, wat vind ik belangrijk, wat wil ik graag aanpakken?

Van betekenis zijn en actief blijven deelnemen aan de samenleving en de eigen leefomgeving zijn voorwaarden om op een prettige manier ouder te worden.

Tijdens de ontmoeting op de vrijdagochtend bij Brasserie van Eigen Deeg in de Hoofdstraat 80 gaan we met elkaar in gesprek. De start is op vrijdag 27 januari om 10 uur. Aan de hand van verschillende thema’s wisselen we samen van gedachten over wat ú vindt.

Het gaat over thema’s als wonen, zingeving, mentaal welbevinden, juridische zaken, digitale vaardigheden, kwaliteit van leven, meedoen, beweging en sociale contacten. Inspireer elkaar en praat en denk mee.

Opgave voor deelname kan via welzijnouderen@swwh.nl of bel naar SWW op 0528 278 855. Gewoon langs komen om te kijken of het wat voor u is, mag ook. De bijeenkomsten zijn op vrijdag 27 januari, 24 februari, 24 maart, 21 april en 2 juni 2023. Het is niet verplicht om alle bijeenkomsten aanwezig te zijn. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteiten van de ontmoetingen, wel zijn de consumpties voor eigen rekening.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen