Beter Thuis Wonen Thuiszorg vervult wensen ter gelegenheid van jubileum

Hoogeveen – Dit najaar bestaat Beter Thuis Wonen Thuiszorg 12,5 jaar. Sinds de oprichting van Beter Thuis Wonen is de zorg enorm veranderd. Toch is intern veel hetzelfde gebleven, waardoor de organisatie flexibel om kan gaan met al die grote veranderingen. ‘We hebben vanaf dag één bewust gewerkt met kleine teams’, vertelt algemeen directeur en oprichter Wybo Berk. ‘Ook ons lokale karakter en de platte organisatie zijn onveranderd gebleven. Groei was en is geen doel op zich en toch konden we in die veranderende maatschappij groeien, met name dankzij die vaste waarden’. Beter Thuis Wonen Thuiszorg is inmiddels een van de grootste thuiszorgorganisaties in het Noorden en Oosten en heeft een breed aanbod aan thuiszorg diensten opgebouwd. Zo ondersteunen zij mensen bij verpleging en verzorging, thuisbegeleiding, casemanagement dementie, dagbesteding, palliatieve zorg en 24-uurs zorg.

Iets doen voor mensen

Het 12,5 jarig jubileum is voor Beter Thuis Wonen Thuiszorg een mooie gelegenheid om iets terug te doen voor de mensen om haar heen. Mensen hebben soms lang gekoesterde grote, of kleine wensen. Daarom heeft Beter Thuis Wonen Thuiszorg twee wensbomen gemaakt. Deze wensbomen zullen gedurende 12,5 maand lang, op elk regiokantoor een maand lang staan. In deze boom kan iedereen uit het dorp, de stad of de wijk een wens ophangen. Het kan een wens zijn voor uzelf of voor een ander. Elke maand wordt er 1 wens vervuld. De eerste wensboom is inmiddels onthuld door Adrie (Pieter Adriaan) Bruin, voorzitter van de cliëntenraad van Beter Thuis Wonen Thuiszorg. De heer Bruin heeft er symbolisch de eerste wens al in gehangen.

Vanaf 23 september tot en met 23 oktober staat de wensboom bij Beter Thuis Wonen aan de Kortewijkstraat 81 in Hoogeveen. Beter Thuis Wonen Thuiszorg nodigt inwoners van Hoogeveen e.o. van harte uit om een wens te komen ophangen. Wie weet wordt uw wens wel vervuld!  Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen kan zijn of haar wens ook via de Facebookpagina van Beter Thuis Wonen Thuiszorg indienen.