Sport

HZVV zoekt webredacteur

Hoogeveen: De voetbalvereniging HZVV zoekt een nieuwe webredacteur die de website up-to-date kan houden. Je moet dus wel over wat extra vrije tijd beschikken. De taakomschrijving is als volgt:

Ben jij de webredacteur die HZVV zoekt? Als webredacteur heb je een spannende combinatie van online werkzaamheden. Niet alleen zorg je dat de tekst van de website van HZVV up-to-date is, ook houdt je je bezig met de visuele aspecten van de website. Als webreacteur ben je verantwoordelijk voor het maken en/of bewerken en plaatsen van juiste, actuele, toegankelijke, aantrekkelijke en vindbare content en voor het opstellen of redigeren en plaatsen van content. Nieuwsgierig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? • je verzamelt, beoordeelt en structureert informatie; • je schrijft teksten en redigeert door anderen aangeleverde informatie; • je maakt teksten en beelden geschikt voor publicatie; • je plaatst teksten en foto’s op de website Dit alles in samenspraak met hoofd PR en communicatie. We vragen wel enige flexibiliteit en creativiteit. Enthousiast? Stuur je reactie naar: pr@hzvv.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: