Amusement

Bee Gees Forever en The Fortunate Sons uitverkocht

Hoogeveen – Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn en hun weergaloze band blazen de muziek van de Bee Gees nieuw leven in met Bee Gees Forever. Dé, zojuist uitgeroepen, winnaar van het SBS6 programma The Tribute, The Battle of the Bands 2024 komt vrijdag 4 oktober 2024 naar De Tamboer met de show You should be dancing! De kaartverkoop starte zaterdag 17 februari 2024 om 22.00 uur via www.detamboer.nl.

Al voor middernacht was de show volledig uitverkocht en kon er geen keert meer over de digitale toonbank. Bezoekers van de show van Ilse de Lange vielen met hun neus in de boter en konden gelijk bij het verlaten van het theater al kaartjes scoren voor Bee Gees Forever. Ook de Furtunate Sons die CCR vertolken was snel uitverkocht.

Bee Gees Forever

Met in de finale van zaterdagavond 17 februari 2024 drie keer een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoort Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen drie seizoenen van de tv-hit. En dan nu trekt deze band meteen al de theaters in.
De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals To Love Somebody, Tragedy, Stayin’ Alive en How Deep Is Your Love. Bee Gees Forever speelt ze allemaal… en meer! Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij stilzitten onmogelijk is!

Kaartverkoop en toegang

Bee Gees Forever is te zien op vrijdag 4 oktober 2024 in De Tamboer. U kunt nog in de wachtrij staan voor kaartjes via www.detamboer.nl. Toegang is € 39,50 inclusief koffie/thee en een pauzedrankje.

 

Meer info en wachtrij www.detamboer.nl

BGF2-Foto-William-Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen