Anouk-Schamper-Fotografie
Amusement

2000 bezoekers in De Tamboer tijdens het Nationaal Theaterweekend

Theater De Tamboer ontving afgelopen weekend 2000 bezoekers tijdens het Nationaal Theaterweekend. Een voorstelling kostte een tientje en daarnaast werden er gratis extra activiteiten aangeboden. Van foodtrucks tot rondleidingen en van een postermarkt tot knutselen in de foyer; dit weekend kon het allemaal. De Theaterweekend-voorstelling van Leo Blokhuis & Strange Brew is verplaatst naar woensdag 7 februari. Hier zijn nog kaarten à tien euro voor te verkrijgen.

Voorstellingen Nationaal Theaterweekend

Bijna alle voorstellingen waren nagenoeg uitverkocht. Op het toneel schitterden Javier Guzman, Jasper van der Veen, The Bluebettes en waren de voorstellingen Tis hier geen hotel 2, Alles leuk en aardig (2+) en De Rode Sneakers (6+) te zien. Op zondag, de dag voor de jeugd, verzorgde het Tijgerorkest een vrolijke noot in de foyer.

 Hoogtepunt op zaterdag

Op zaterdagavond werd De Tamboer bezocht door maar liefst 1300 mensen. Een deel genoot bij Tis hier geen hotel 2, anderen kwamen later op de avond voor het swingende, muzikale programma van The Bluebettes en een derde groep kreeg tijdens de Previewavond een voorproefje van wat er dit seizoen en aankomend seizoen nog te zien is. Actrice Thirsa van Til presenteerde de Previewavond met optredens van Esther Groenenberg en Nynke de Jong (16 november), Opera Highlights (17 november), Ramblin’ Boots (Countryfestival 16 februari), Patrick Neumann (1 maart) en The Bluebettes (31 januari 2025).

Boer Koekoek in De Tamboer

Verder vertelde Tamboer-directeur Pieter-Bas Rebers over het nieuwe initiatief ‘theater digitaal’ waar momenteel mee geëxperimenteerd wordt. De eerste concrete activiteit rondom dit thema is het vertonen van een filmregistratie van het locatietheaterspektakel Boer Koekoek dat in de zomer van 2023 te zien was in Hollandscheveld. De vertoning is op dinsdag 30 januari in De Tamboer.

Meer info & kaarten: www.detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen