Pokerrun schenkt € 7.000,- aan Vakantievreugd

Hoogeveen/Beilen – Een flink aantal motorclubs die in de organisatie zitten van de Pokerrun hadden zich zaterdag in Hoogeveen verzameld bij het clubgebouw van MC Motorhead om gezamenlijk naar Beilen te rijden. Rond half 11 vertrok de stoet motoren. Het doel was dit keer niet om geld op te halen maar juist om weg te brengen. De opbrengst van de 7e Pokerrun ging dit keer naar Stichting Vakantievreugd in Beilen. Dit is een non-profit organisatie die vakanties organiseert voor gehandicapten.

Om 11 uur waren een aantal cliënten bijeengekomen bij het gebouw van Vakantievreugd, want ze waren natuurlijk erg nieuwsgierig naar wat de stoere bikers voor hun meebrachten. En dat was niet mis. De cliënten mochten zelf het bedrag onthullen en dit was maar liefst 7000 euro. Blije gezichten want van deze donatie worden tijdens de reizen de extraatjes betaald zoals een ijsje, bakkie patat of toegangsprijzen.

Na wat toespraken van de Pokerruncommissie en bedankwoorden van de voorzitter van Vakantievreugd werden de bikers getrakteerd door de cliënten op koffie, frisdrank en koek. Iedereen kon een kijkje nemen in het gebouw van Vakantievreugd.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord