Algemeen

Maak kans op een prachtige ballonvaart.

Stichting Actief Samenleven bestaat 10 jaar en dat willen vieren, samen met jullie door een prachtige verloting te organiseren. Thema van deze verloting is : 1000 loten – 100 prijzen – € 10.- per lot. Hoe doe je mee aan deze verloting ? Ga dan snel naar onze website www.actiefsamenleven.nl en klik op loterij en bestel één of meerdere loten.
Voor mensen die liever niet online willen bestellen, op het kantoor van onze stichting aan de Oostering in Pesse hebben we ook een papieren loten, stuur even een mail naar: cor@actiefsamenleven.nl of bel naar 0528-711304 en we brengen de loten met alle plezier langs.
De opbrengst van deze prachtige loterij met maar liefst 100 prijzen gaan we gebruiken voor de organisatie van ons circusproject op 4 en 5 oktober ’24 voor ouderen en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.
We willen dat deze verloting voor het goede doel bij zoveel mogelijk mensen bekend wordt, willen jullie ons helpen door dit bericht zoveel mogelijk te delen. Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen