Algemeen

Streetdance Basisschool Tour

Top Fit Hoogeveen organiseert dit jaar weer een gave streetdance basisschool tour in gemeente Hoogeveen voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Eén van de streetdance instructeurs van Top Fit Hoogeveen wil in de gymles langskomen om een les streetdance te geven. De kinderen leren dan een toffe dans, die zij eventueel kunnen gebruiken voor het: “Streetdance Basisschool Tour – Hoogeveensche Kampioenschap!” (SDBT)

 

Stagiair Samuel Zilverberg is de hoofdorganisator/initiatiefnemer van de Streetdance Tour.

In het schooljaar 2021/2022 heeft Top Fit Hoogeveen ook een streetdance tour georganiseerd, waaraan 16 basisscholen hebben meegedaan. De scholen die tijdens de vorige editie niet mee hebben gedaan krijgen voorrang, maar iedereen mag aanmelden!

 

:

De basisscholen kunnen aanmelden voor periode A of B, voor de streetdance lessen. Daarnaast kan er ook een voorkeurs dag/datum en tijden aangegeven worden.

De dagen waaruit gekozen kan worden zijn: Maandag, Dinsdag en Vrijdag.

: vanaf de herfstvakantie tot 1 december 2023 (aanmelden voor 20 oktober)

: vanaf 8 januari tot 23 februari 2024 (aanmelden voor 15 december)

 

Aanmelden voor het Streetdance Basisschool Tour Hoogeveensche Kampioenschap kan nog tot 1 maart 2024.

Er is plek voor maximaal 10 basisscholen per leeftijdscategorie.

Iedere basisschoolgroep is één leeftijdscategorie, bijvoorbeeld: leeftijdscategorie: groep 3

 

kan bij Sportfunctionaris Melissa Hesse: m.hesse@dewoldenhoogeveen.nl

 

Dit zal een mooie afsluiting zijn van de streetdance basisschool tour. Dit willen we graag combineren met onze onderlinge dans wedstrijd op 6 april 2024 in het Activum. Na onze onderlinge streetdance wedstrijd zal het Streetdance Basisschool Tour Hoogeveensche Kampioenschap plaatsvinden. Wij hebben de zaalhuur hiervoor al geregeld. Tijdens de basisschool tour leren we elke school een eigen dansje aan. Als de school aangeeft dat ze aan het SDBT Hoogeveensche Kampioenschap deel willen nemen, dan ontvangen zij een filmpje van de choreo en kunnen de kinderen zelf nog oefenen. Ook ontvangen zij een reglement. Deze zal niet heel ingewikkeld zijn. De deelnemende groepen zullen door een jury beoordeeld worden op bepaalde punten: hoe goed kennen ze de dans, dansen ze synchroon, uitstraling, is de kleding op elkaar afgestemd, manier van bewegen. Het zal een laagdrempelige wedstrijd worden waar plezier voorop staat en elk kind kan stralen! De top 3 ontvangt een beker. Er zullen 2 blokken komen. In blok 1 dansen de groepen 3 tegen elkaar daarna de groepen 4 en afsluitend de groepen 5. In blok 2 hetzelfde voor de groepen 6 t/m 8.

 

Nadat de school zich heeft aangemeld voor de SDBT dan ontvangen zij via de mail informatie over het SDBT Hoogeveensche Kampioenschap. Zij zijn er vrij in om te bepalen of ze hieraan mee willen doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen