Sport

Unieke tennismuur bij R.C. De Weide

Hoogeveen  – Op het tennispark van R.C. De Weide hebben ze een tennismuur. Een hele goede oefening om tegen de muur te trainen en je slagen te verbeteren. Maar ja, je kijkt nu wel tegen een grijs vlak aan.

Dat nodigt niet heel erg uit om jezelf uit te dagen. Dit probleem speelt bij meer tennisverenigingen. Wel een tennismuur, maar niet uitnodigend om tegenaan te spelen. De KNLTB heeft daarom de actie Pimp the wall, bedacht. Hierbij worden verenigingen uitgedaagd om de tennismuur aantrekkelijker te maken voor spelers om er gebruik te maken. Ook R.C. de Weide gaat deze uitdaging graag aan!

Visual artist Nicky Nahafahik
R.C. de Weide heeft contact gezocht met de Hoogeveense Visual artist Nicky Nahafahik. Internationaal bekend om zijn prachtige muurschilderingen. Hierin wordt graffiti gecombineerd met realistische afbeeldingen. Wij zijn erg blij dat Nicky enthousiast is geworden om onze tennismuur, de mooiste van Nederland te maken! Dit project is mede mogelijk gemaakt door donatie van 1 van onze leden en de vrienden van R.C. de Weide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen