Foto: Pixabay
Amusement

Ontdek deze meivakantie de theaters in de Regio

Voor iedereen die nog op zoek is naar een uitje in de meivakantie bieden de tien theaters in Regio Zwolle de oplossing. De gehele vakantieperiode zijn de leukste voorstellingen voor jong en oud(er) geprogrammeerd. Denk hierbij aan circusvoorstellingen, cabaret en theaterlezingen.

Voor de jonge bezoekers (en hun ouders) zijn er betoverende en grappige jeugdvoorstellingen. In De Tamboer maak je kennis met De verdraaide orgelman (5+) van Theatergroep Dender op zondag 30 april om 14.00 uur en De Grote 5 (3+) van Meneer Monster op woensdag 3 mei om 15.00 uur. In de regiotheaters is er ook van alles te beleven voor de jonge bezoekers.

Stof tot nadenken
De theatershow van Omdenken is een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. De man achter Omdenken, Berthold Gunster, deelt zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live band.

Omdenken is te zien in De Tamboer op woensdag 26 april om 20.15 uur.

Overdonderen en verwonderen

Laat je verrassen door adembenemende acrobatiek en verleidelijke livemuziek in de magische voorstelling La Galerie van Machine de Cirque. Machine de Cirque is een Canadees circusgezelschap dat duizelingwekkende prestaties, krachtige emoties, poëzie, intelligentie en humor verpakt in inventieve en originele circusshows die het oog verblinden, het hart raken en de geest ontroeren.

 

Ook deze vakantie te zien:

Vr 28 april – Theatercollege: Omdenken | Schouwburg Ogterop (Meppel)

Za 29 april – Jeugd: Buurman & Buurman (3+) | HOFtheater (Raalte)

Za 29 april – Cirque Nouveau: Machine de Cirque | Theater De Tamboer (Hoogeveen)

Za 29 april – Cabaret: Jay Francis | Veluvine (Nunspeet)

Za 29 april – Jeugd: JungleBoek de Musical | Zwolse theaters (Zwolle)

Zo 30 april – Jeugd: Bing 1+ | De Meenthe (Steenwijk)

Ma 1 mei – Jeugd: Assepoester de Musical (4+) | De Meerpaal (Dronten)

Di 2 mei – Jeugd: Brandweerman Sam (2+) | Stadsgehoorzaal Kampen

Di 2 mei – Jeugd: De Grote 5 (3+) | Theater ’t Voorhuys (Emmeloord)

Wo 3 mei – Jeugd: De Regels van Floor (8+) | De Voorveghter (Hardenberg)

 

Samenwerking Theaters Regio Zwolle
De tien theaters in Regio Zwolle werken intensief samen op het gebied van o.a. programmering, marketing en bedrijfsvoering. De voordelen van deze samenwerking zijn onder andere dat het theaterpubliek daardoor meer keuze heeft.

 

Meer informatie en kaartverkoop: detamboer.nl

Geef een reactie