Amusement

Amerikaanse band Dirty Street bevestigd in het Podium

Hoogeveen-Bacon Fat Louis support act op 29 april

Het Podium heeft de komst van de Amerikaanse band Dirty Streets naar Hoogeveen bevestigd. Op 29 april brengt de band haar heerlijke Memphis groove naar Het Podium. Op hun platen is een rauwe, luidruchtige mix van pure Amerikaanse motown, stax en rock te horen. Bacon Fat Louis warmt het publiek op als support act. Kaarten voor Dirty Streets en Bacon Fat Louis kosten € 15,- en zijn nu verkrijgbaar via hetpodium.nl.

DIRTY STREETS
Justin Toland zanger-gitarist is opgegroeid met liefde voor klassieke rock. Deze muziekliefhebber ontmoette bassist Thomas Storz op 17-jarige leeftijd, en met de toevoeging van drummer Andrew Denham was de band in 2007 compleet.

Dirty Streets begon met een simpele bandopstelling: alleen microfoons op de bas, drums, gitaar en zang. Alles werd live opgenomen, geen tracks en geen scheiding van audiosporen. Op deze manier werden nummers 40 of 50 keer opgenomen, om te zoeken naar de perfecte take. Deze volharding en discipline zorgt ervoor dat Dirty Streets live altijd weer een dijk van een show speelt, met een ontzettend scherpe timing. Dirty Streets zal een fantastisch concert in Het Podium neerzetten met rauwe rock-soulgroove en een uniek karakter.

BACON FAT LOUIS
Deze band is te herkennen aan de cigarbox gitaar, smerige mondharmonica en zuiver opruiende zang. Terug van weggeweest zullen de mannen van Bacon Fat Louise de avond in Het Podium openen. De band rekt de creatieve grenzen van de blues op. Tijdens de coronapandemie heeft de band een nieuwe album opgenomen: BFL#3. Op 29 april 2023 zullen deze nieuwe songs gespeeld worden in Het Podium in Hoogeveen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: