Kirsten Soer neemt deels stokje over bij Markt 9

Beilen-Lunchroom cafetaria Markt 9 heeft vanaf 1 januari 2023 een nieuwe mede-eigenaar. Kirsten Soer, al ruim 4 jaar voor veel klanten een bekend gezicht in Markt 9. Kirsten gaat het stokje overnemen van Harrie en zal samen met Alie Soer de snackbar verder gaan runnen. Harrie Soer doet een stapje en gaat genieten van zijn pensioen.

Op 6 mei 2015 opende Alie Soer, na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij een snackbar, de deuren van de vernieuwde Lunchroom cafetaria Markt 9. De Markt 9 veranderde in een goed lopende zaak waardoor Harrie Soer in 2019 besloot om Alie bij te staan in de snackbar. Op dat zelfde moment kwam ook Kirsten, toen 15 jaar, in de weekenden ondersteunen. En ja, Kirsten is de kleindochter van Harrie en Alie.

Nu Harrie een stapje terug gaat doen is dit voor Kirsten een mooie kans om verder te gaan in dit vak met als doel om de zaak over te nemen op het moment dat Alie ook met pensioen gaat.

Om dit niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan is er voor de kinderen een kleurwedstrijd. De kleurplaat kan afgehaald worden in de snackbar en kan tot en met 31 januari 2023 worden ingeleverd. Op 10 februari 2023 zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord