Algemeen

Stichting Het minimaatje zoekt Ruimte

 Stichting “Het minimaatje” zoekt een ruimte

Hoogeveen- Stichting “Het Minimaatje” is gevestigd in Hoogeveen, deze stichting staat voor de minima gezinnen uit Hoogeveen en zorgen voor een extraatje voor gezinnen met kinderen en zonder kinderen.
Een extraatje zoals speelgoed, maar ook huishoudelijke artikelen, dat niet alleen wanneer er een vraag is voor bepaalde benodigdheden zoals bv een bed of een wasmachine, dan zorgt Het minimaatje dat dit tot stand komt.
Het Minimaatje geeft een jaarpas uit voor de minimagezinnen, hiermee kunnen de gezinnen meedoen aan verlotingen van tweedehandsdonaties, de verloting is elke week met wel liefst 30 artikelen.

Op dit moment is het minimaatje bezig om de kinderen van de minimaatje gezinnen te verrassen met een leuke verrassing voor Sinterklaas.
De donaties in de vorm van speelgoed komt van landelijke stichtingen, en Het minimaatje zorgt ervoor dat alle kinderen die lid zijn van Het minimaatje een fijne Sinterklaas kunnen vieren, welgeteld voor ongeveer 120 kinderen.

Alle donaties zijn welkom, zo ook de fijne donatie van cup cakes van de leerlingen van het Eduwiek school ( Roelof van Echten College VMBO+praktijk) uit Hoogeveen, deze cupcakes werden gemaakt door deze leerlingen en werden vandaag met groot enthousiasme gebracht bij Het minimaatje in het buurthuis de Pompe waar het Minimaatje de cadeautjes kunnen verzamelen en inpakken.
Met veel enthousiasme en bewondering voor het werk wat deze leerlingen verricht hebben om deze cupcakes te maken, werden ze ontvangen door het Minimaatje.

Het minimaatje zoekt een ruimte.

Het minimaatje barst werkelijk uit zijn voegen en zoekt naarstig naar ruimte waar ze hun donaties kunnen plaatsen en kunnen verwerken.
Het minimaatje werkt vanuit huis, en het hele huis staat vol met donaties, in de keuken, in de gang, de woonkamer, buiten in de blokhut, boven in de slaapkamers en zolder, wat zorgt voor een onhoudbare situatie.
En fijne ruimte is noodzakelijk zodat Het minimaatje het goede werk kan blijven voortzetten om gezinnen te kunnen helpen hier in Hoogeveen.
Voor meer informatie of contact ga dan naar hun website www.hetminimaatje.nl of bel naar Mevr. M. Oelen tel 06-43793220.

Foto’s: Paula Bansema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen