Amusement

NIEUW IN VERKOOP: THEATERTOUR ROB DEKAY

NIEUW IN VERKOOP: THEATERTOUR ROB DEKAY

Zaterdag 22 april 2023 in De Tamboer

Hoogeveen-Singer-songwriter Rob Dekay gaat op tournee langs de Nederlandse theaters. Tijdens zijn theatertour neemt hij – samen met zijn band – uitgebreid de tijd om uit te leggen wie hij is. Niet alleen aan de hand van zijn muziek, maar ook aan de hand van persoonlijke verhalen. In de liedjes van Rob zijn roots en country-invloeden te horen. Het is muziek met gevoel. De meeste mensen kennen hem als de singer-songwriter met het rauwe stemgeluid. Mensen kennen hem tegenwoordig ook als dé mol uit Wie is De Mol uit seizoen 2020 of als Judas uit The Passion in 2021. Maar wie is Rob nu echt? Rob Dekay is zaterdag 22 april 2023 te zien in De Tamboer.

Rob Dekay brengt muziek met gevoel, maar ook met ballen, een tikje rauw wellicht, maar altijd melodieus. Hij wil geen muzikant zijn die niet helemaal zichzelf is. Authenticiteit vindt hij belangrijk. Die ingewikkelde jeugd, het langs de regels leven, de verleidingen, de twaalf ambachten en dertien ongelukken; het heeft hem allemaal gemaakt tot de man en muzikant die hij nu is. Hij kan zichzelf in de spiegel aankijken, er is niets te verbergen. Oftewel: aangenaam, dit is Rob Dekay.

Bekende nummers van Rob Dekay zijn: Ik ben maar een mens, Geef en neem, Geef het door.

Meer informatie en kaartverkoop
De kaartverkoop van de theatertour van Rob Dekay start woensdag 12 oktober 2022 om 16.00 uur via www.detamboer.nl. Toegang is € 22,50. Telefonisch reserveren kan woensdag tot en met vrijdag van 15.00 uur 17.00 uur via telefoonnummer 0528 – 280 180.

Voor zijn muziek klik op de volgende link:  Youtube Rob Dekoy

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: