Tuinconcert Rob Heron & The Tea pad Orchestra in Hoogeveen

Hoogeveen – Zaterdag 10 september is er een tuinconcert van Rob Heron & the Tea Pad Orchestra bij De Tamboer in Hoogeveen. Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Het publiek geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en mooie muziek. Kaarten voor het tuinconcert zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl

 

Rob Heron & the Tea Pad Orchestra

Western, swing, blues, country, rock-‘n-roll: in welk genre-hokje je de band stopt maakt deze mannen niet uit. Zolang je maar weet dat ze 100% oprechte muziek maken, waar ze zich volledig instorten. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra ademen muziek en nodigen het publiek uit om zich te laten onderdompelen in hun wereld.

 

Hun verhaal begon zo’n tien jaar geleden, toen vier studievrienden samen live begonnen te spelen vanuit Newcastle Upon Tyne. Met een veelvoud aan de meest uiteenlopende muzikale invloeden, van Hank Williams tot Django Reinhardt en van Tom Waits tot the Beatles, klinkt de band volledig als zichzelf. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra blijft de unieke swingstijl altijd opnieuw veranderen.

 

Hun enthousiasme en passie voor muziek komt tot uiting op vier fantastische albums, die de band sinds 2012 uitbracht. Met hun optredens op festivals in het Verenigd Koninkrijk en Europa verzamelden ze een steeds grotere schare fans om zich heen. Dat belooft een heerlijk optreden door Rob Heron, Tom Cronin, Colin Nicholson, Ted Harbot en Paul Archibald.

Foto:  De gehele maand september sfeervolle tuinconcerten in De Tamboer Hoogeveen’.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord