Amusement

Feestelijke Koningsdag in Hoogeveen

Hoogeveen – In en rond Hoogeveen is iedereen weer in oranje kleding uitgedost de straat op gegaan. Dinsdag avond begon het al in diverse kroegen en cafés met als klapper het grote podium bij Café de Lijst met onder andere Skroetbalg. Het weer is helaas niet zonnig en warm maar dat mag de pret op de meeste plaatsen niet bederven. 

Woensdag gaat het feest verder met diverse markten in en rond het centrum en dorpen rond Hoogeveen. In Noordscheschut word om 14:00 uur afgetrapt voor het Quines-book of records Planking event.  De markten duren nog even voort en worden in de loop van de middag langzaam afgebroken om plaats te maken voor het muziekspektakel aan de Hoofdstraat noord.

Bij Café de Lijst begint om 16:00 uur de band Three of uss te spelen. Hierna volgt rond de klok van 18:30 uur de band Balance zie hier de eventpagina.

Club Aces organiseert samen met Pand 3&40 op de kruising bij de kruising Grote Kerkstraat en Hoofdstraat. Dit evenement start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Met optredens van DJ Roy, The dragon girlz en MC Reza. Ook hiervan is een eventpagina.

Voor sfeer foto’s van de dag zie hieronder een overzichtje gemaakt door Regionieuws Hoogeveen.

In het steenbergerpark konden kinderen genieten van spring en glij toestellen

Geef een reactie