Sportprogramma’s Radio Hoogeveen zijn weer begonnen

Hoogeveen – Nu de sport weer een beetje op gang is gekomen zijn de sportprogramma’s van Radio Hoogeveen ook weer gestart. Elke zaterdag- en zondagmiddag kunt u de sport in de gemeente Hoogeveen volgen via de sportprogramma’s op Radio Hoogeveen.

Op zaterdag kunt u luisteren naar Sportlokaal van 14.00 uur tot 17.30 uur en op zondag naar de Zondagmiddagmarathon van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Op zaterdag zendt Sportlokaal meestal drie voetbalwedstrijden van clubs uit de gemeente Hoogeveen live uit. U kunt de verrichtingen van HZVV, Noordscheschut, De Weide, Elim, Hoogeveen zaterdag, Hollandscheveld, SCN en Tiendeveen vanuit uw stoel in uw huiskamer volgen. Ook houdt Sportlokaal u op de hoogte van andere sporten die op zaterdag plaatsvinden. Daarnaast kunt u interviews met trainers, sporters en bestuursleden van sportclubs beluisteren.
De Zondagmiddagmarathon duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur en zendt elke zondag de voetbalwedstrijden van Hoogeveen, HODO en Pesse live uit. De verslaggevers doen langs de lijn verslag, zodat u niets hoeft te missen van deze wedstrijden. Na afloop kunt u luisteren naar de reacties van de trainers. Ook is er aandacht voor andere sporten, die op zondag plaatsvinden. Tussen 16.00 en 17.00 uur kijken we terug op de korfbal- en volleybalwedstrijden, die de vorige dag zijn gespeeld.

Het is vrij uniek dat Radio Hoogeveen op zaterdag en zondag al dertig jaar lang live sport uitzendt tijdens sportprogramma’s. Veel lokale omroepen zijn er in verband met een tekort aan vrijwilligers noodgedwongen mee gestopt. De sportprogramma’s van Radio Hoogeveen hebben altijd behoefte aan meer medewerkers. Zo is er behoefte aan presentatoren, verslaggevers en technici. De zender is te ontvangen via de ether (106.8FM en 104.1FM), de kabel en het internet.
Bij belangstelling of u wilt vrijblijvend informatie kunt u bellen met R. de Boer, tel: 06-27454839.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord