Rijinstructeur wordt aangereden: veroorzakers gaan er vandoor

Meppel/Fluitenberg – Rijinstructeur Piet Gons uit Fluitenberg werd dinsdag aangereden door twee mannen in een donkergroene Volkswagen cabrio in Meppel. Hij kwam er relatief goed af, maar de politie spreekt van poging van zware mishandeling. Het wrange is dat de veroorzakers hard moesten lachen na het gebeuren.

De politie doet een getuigen oproep:
Gezocht bestuurder Groene Volkswagen Golf cabrio, vermoedelijk type 1 of 2 gezocht.
Op dinsdag 8 juni omstreeks 11:15 uur vond er op de Ketelskamp in Meppel een poging zware mishandeling plaats. Een rij instructeur was bezig om zijn leerling uitleg te geven over het achteruit parkeren in een doodlopende straat. Op dat moment stond de instructeur op straat en werd deze gepasseerd door een groene Volkswagen Golf cabrio, vermoedelijk type 1 of 2.
De Volkswagen Golf cabrio keerde aan het einde van de straat en reed opnieuw langs de instructeur. Dit keer ontstond een situatie waarbij de instructeur een aantal meters werd meegesleurd door deze auto. De instructeur kwam ten val maar gelukkig lijkt het letsel mee te vallen. We zijn in het bezit van camerabeelden van het incident en hebben een foto van deze groene Volkswagen Golf cabrio.
Weet u van wie dit voertuig is? Laat het ons dan weten via een privebericht.
Bent u de bestuurder of eigenaar van dit voertuig? Neem dan ZSM telefonisch contact met ons op via 0900-8844.

Camerabeelden

De politie zegt camerabeelden te hebben van het ongeval en heeft een foto van de auto. „Eerst willen we de eigenaar de mogelijkheid geven zich te melden. Als dat niet gebeurt, zal een foto van de auto worden gedeeld via sociale media”, laat een politiewoordvoerder weten.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord