Zakelijke Advertentie: Eten bestellen kan nu ook lekker, gezond en bewust via Hoogeveen-eet.nl.

Hoogeveen-eet.nl is opgezet door een groep enthousiaste ondernemers. Zij willen de horecasector weer leuk, gezond en bewust maken door geen torenhoge kosten te rekenen voor de restaurants, die grote eten bestelsites rekenen voor elke geplaatste bestelling,

Hoogeveen-eet.nl rekent vaste lage commissies zodat de lokale restauranthouders een eerlijke boterham verdienen. Voor de klant betekent dit betere kwaliteit, lagere prijzen en leuke extra’s!

Horecaondernemers hopen dat iedereen overstapt op Hoogeveen-eet.nl. “Dat scheelt voor ons op jaarbasis namelijk enorm veel geld, geld dat wij liever steken in betere producten, goed materiaal, leuke deals voor klanten en in ons personeel!”, aldus een lokale restauranthouder.

De komende periode zal je regelmatig nieuwe restaurants op de website zien verschijnen. Het team van Hoogeveen-eet.nl is druk bezig met alle restaurants aan te sluiten. Ken jij een restaurant dat nog niet is aangesloten bij Hoogeveen-eet.nl, dan kan je contact met ze opnemen.

Volg Hoogeveen-eet.nl op Facebook en Instagram zodat je op de hoogte blijft over beste kortingsacties en leuke winacties.

Direct €5,- euro korting op je bestelling? Schijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Hoogeveen-eet.nl.

Hoogeveen-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust!

Groepsfoto van Nederland-eet. De groep achter onder andere Hoogeveen-eet.nl
Deel dit bericht!

Geef een antwoord