Zakelijke Advertentie: Eten bestellen kan nu ook lekker, gezond en bewust via Hoogeveen-eet.nl.

Hoogeveen-eet.nl is opgezet door een groep enthousiaste ondernemers. Zij willen de horecasector weer leuk, gezond en bewust maken door geen torenhoge kosten te rekenen voor de restaurants, die grote eten bestelsites rekenen voor elke geplaatste bestelling,

Hoogeveen-eet.nl rekent vaste lage commissies zodat de lokale restauranthouders een eerlijke boterham verdienen. Voor de klant betekent dit betere kwaliteit, lagere prijzen en leuke extra’s!

Horecaondernemers hopen dat iedereen overstapt op Hoogeveen-eet.nl. “Dat scheelt voor ons op jaarbasis namelijk enorm veel geld, geld dat wij liever steken in betere producten, goed materiaal, leuke deals voor klanten en in ons personeel!”, aldus een lokale restauranthouder.

De komende periode zal je regelmatig nieuwe restaurants op de website zien verschijnen. Het team van Hoogeveen-eet.nl is druk bezig met alle restaurants aan te sluiten. Ken jij een restaurant dat nog niet is aangesloten bij Hoogeveen-eet.nl, dan kan je contact met ze opnemen.

Volg Hoogeveen-eet.nl op Facebook en Instagram zodat je op de hoogte blijft over beste kortingsacties en leuke winacties.

Direct €5,- euro korting op je bestelling? Schijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Hoogeveen-eet.nl.

Hoogeveen-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust!

Groepsfoto van Nederland-eet. De groep achter onder andere Hoogeveen-eet.nl
Deel dit bericht!

Een gedachte over “Zakelijke Advertentie: Eten bestellen kan nu ook lekker, gezond en bewust via Hoogeveen-eet.nl.

  • 24 juni 2021 om 08:25
    Permalink

    De prijzen zijn hetzelfde als op thuisbezorgd, als het nu ook voordeel had voor mij als klant. Dat heeft het niet en blijf ik bij 1 app, ik heb geen zin in tig apps die aan het einde van de streep niets opleveren. Met thuisbezorgd kunnen we ook makkelijk bestellen als we in een andere stad zijn. Voor mij als klant maakt het met de prijs niet uit en dus komt dit niet op mijn telefoon.

Geef een antwoord