Algemeen

Voorstelling De OmZieners ontvangt cheque van Leefbaarheidsfonds

Op woensdag 18 april jl. ontving de Joseph Wresinksi Cultuur Stichting een cheque van het Leefbaarheidsfonds ter waarde van € 325,- voor het mogelijk maken van de voorstelling De OmZieners in Hoogeveen.

De voorstelling werd later die avond opgevoerd in een volle Passagezaal van De Tamboer. De OmZieners heeft compassie als thema en is geinspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op verschillende levensterreinen, zoals gezondheid, arbeidsparticipatie, huisvesting etc. In de voorstelling brengen ervaringsdeskundige acteurs die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. De spelers konden in Hoogeveen op een enthousiast publiek rekenen. Behalve het Leefbaarheidsfonds maakten het Diaconaal Platform en de SWW de voorstelling in Hoogeveen mede mogelijk.

Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in
hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties
van het Hoogeveense bedrijfsleven.
Bent of kent u een bedrijf dat de leefbaarheid in Hoogeveen wil ondersteunen door middel van een donatie aan verschillende projecten, neemt u dan contact op met de heer Jan Ballast, voorzitter van het Leefbaarheidsfonds via e-mail: jan71.ballast@gmail.com. Het Leefbaarheidsfonds gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Geef een reactie