Algemeen

Action gaat deuren weer openen voor essentiële artikelen

Hoogeveen – Winkels van  de Action gaan weer open. Zo meldt de NOS . Na de persconferentie van afgelopen maandag waren de winkels gesloten. Het assortiment van de winkel bestaat uit meer dan 30% essentiële artikelen. En voldoet daarmee aan de voorwaarden.

Dit is geen reden voor de funshoppers om de winkel te bezoeken. Alleen essentiële artikelen als eet-en drinkwaren, was- en schoonmaakmiddelen, persoonlijke hygiëne, diervoeding en wc-papier zijn verkrijgbaar. De rest van het assortiment is niet verkrijgbaar en kunnen ook niet gescand worden bij de kassa. In de winkels worden de maatregelen strikt gehanteerd zoals afstand bewaren en mondkapjes op. Daarnaast zal de winkel mandjes en karretjes na elke klant schoonmaken en worden de regels strak gehanteerd op maximaal aantal klanten. Daarnaast hoopt de winkelketen op begrip van klanten voor de situatie. De winkel zal op hun website bekend maken wanneer winkels weer geopend is. (archief foto)

UPDATE

Het kabinet zou vandaag met met strengere coronaregels voor grote winkelketens komen. Volgens De NOS wordt er rekening mee gehouden dat filialen van winkelketens als Action en Wibra toch moeten dichtgaan.

Geef een reactie