Kennismaken met een sessie ‘Coachen met Paarden’

Elim – Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht, Is gevestigd in het buitengebied  Elim. Binnen het centrum worden verschillende trainingen aangeboden vertelt Marike. Zij is eigenaar, trainer en coach binnen het centrum voor mens en paard wat ze runt samen met haar man en dochters.

Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht

Er worden individuele trainingen gegeven waarbij menselijke processen en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Als procescoach is Marike sterk ontwikkelt in het begeleiden van de mens in ontwikkeling. Het werken met de paarden is hiervan onderdeel, naast verschillende andere werkmethodes. Ook is het mogelijk om als team een gezellige teamdag te boeken. Wil een team meer verdieping ervaren en inzicht krijgen in elkaars kwaliteiten dan is teamontwikkeling met behulp van paarden een mogelijkheid.

Een paar keer per jaar wordt de Innerlijke Belevensreis georganiseerd. Speciaal voor vrouwen die zich willen (door)ontwikkelen en de stap naar vrijheid willen maken, bijvoorbeeld na een burn-out of rouwperiode. Deze reizen zijn prachtig om samen te maken, de koers op weg naar het vrije leven. Om de paarden goed gezond te houden is het belangrijk om ze zo natuurlijk mogelijk te houden en te trainen.

Het trainen van de paarden doet Marike samen met dochter Fleur. Ook het trainen van paarden van anderen behoort tot de mogelijkheden. Fleur rijdt de paarden onder begeleiding van Marike. Marike is Centered Riding instructeur en Academisch geschoold en, naast het trainen van de eigen paarden en trainingspaarden worden er ook privelessen gegeven in het land. Mensen met eigen paarden kunnen hiervoor lessen boeken.

Ook zijn wij zijn verkooppunt van het paardenvoermerk Equimagic, voer zoals paardenvoer bedoelt is. Vrij van toegevoegde suikers. Voorzien van de juiste vitamines en mineralen. En luzerne om het kauwen door de paarden te stimuleren.

Wil je kennismaken met een sessie Coachen met Paarden, dat kan! Elke laatste donderdagavond van de maand wordt er een proeverij georganiseerd van 19.00 – 21.30 uur. Op een laagdrempelige wijze kan worden kennisgemaakt met het fenomeen paard en het spiegelend vermogen. Ook worden er enkele sessies gegevens waarbij het spiegelend vermogen van het paard kan worden ervaren. Voor een bedrag van 49 euro, incl. BTW en koffie/ thee en lekkers.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op via:

Marike@liemburgpaardenkracht.nl of bel 06 – 106 49 602.

Of neem een kijkje op de web-site: www.liemburgpaardenkracht.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord