Wijziging in de selectie van Thrianta

Hoogeveen – Voor het nieuwe seizoen zijn er een aantal wijzigingen in de selectie van Thrianta. Zo hebben Sandra Olde en Lisanne Hoitinga aangegeven te stoppen. Daar tegenover staat de komst van Desiree van der Hoop.
Sandra Olde heeft na vele jaren in het eerste gespeeld te hebben, aangegeven dat het mooi is geweest. Met twee kampioenschappen in de afgelopen seizoenen kan ze terug kijken op een geslaagde periode. Ook Lisanne Hoitinga heeft aangegeven niet meer te korfballen. Dit seizoen raakte ze al in de tweede wedstrijd gebleseerd en heeft daarom besloten een punt achter haar korfbal carrière te zetten. Ook zij heeft een aandeel gehad in de kampioenschappen die Thrianta de afgelopen jaren heeft behaald.  Thrianta zal deze ervaren dames natuurlijk gaan missen. Maar de dames zullen de club niet de rug toe keren en regelmatig als toeschouwer aanwezig zijn.

Gelukkig heeft Thrianta ook een nieuwe speelster aangetrokken. Desiree van der Hoop komt namelijk over van SKV Amsterdam. Voor dat van der Hoop bij de Amsterdammers ging korfballen speelde ze bij ASVD in dronten. Hier heeft ze de jeugd opleiding doorlopen. Hoogte punten in die periode waren de twee Nk’s  die ze mocht spelen in de B’s. Van der Hoop heeft voor de geel blauwen gekozen omdat ze vorig jaar al veel kwam kijken bij haar zus en haar vriend, op deze manier heeft ze Thrianta als een zeer gezellige verenigen leren kennen en ook de selectie vindt ze een leuke groep waarvan ze graag deel uit wil maken.

Foto boven bericht: Lisanne Hoitinga

Image

Desiree van der Hoop

Image

Sandra Olde
Deel dit bericht!

Geef een antwoord