Tulpenactie roept vragen op

Hoogeveen: De ‘Oranje Tulpenactie’ van het Centrummanagement in Hoogeveen wordt, volgens een artikel van het DvhN, niet overal gewaardeerd. In deze tijden waarin we worden opgeroepen om binnen te blijven roept deze ‘loyaliteitsactie’ voor de Hoogeveense middenstand, juist op om naar buiten te gaan, zo luidt de kritiek.

Albert Jan Vos van Stichting Centrummanagement, reageert in het bericht dat er is gezorgd voor een veilig verloop en dat de RIVM maatregelen in acht worden genomen. De gemeente heeft al laten weten toezicht te houden op het verloop met politie en handhaving, en dat zij nog steeds adviseert om Koningsdag thuis te vieren!

Er is ook kritiek te horen van enkele ondernemers op de aangewezen plaatsen waar het uitdelen plaats zal vinden, Grandcafé Marron en het Schippershuus, midden- en achterop de Hoofdstraat en dat andere delen en straten (weer) zijn vergeten.

Ook heeft minimaal één van de ondernemers besloten om niet open te gaan in verband met de verwachtte drukte, een ander liet weten tegen beter weten in toch maar open te gaan. Anderen hebben de stichting laten weten niet achter de actie te staan, hoe goed bedoeld die ook is. Maar het is ook een gegeven dat ondernemers het zelden met elkaar eens zijn.

Zie ook:

1500 bosjes oranje tulpen voor mensen die het écht verdienen op Koningsdag

Gedoe over gratis tulpenactie in Hoofdstraat Hoogeveen

Deel dit bericht!

Geef een reactie