Dennis Baas brengt nieuwe single uit

Hoogeveen – De 39-jarige internationale beroepschauffeur Dennis Baas uit Hoogeveen heeft een nieuw nummer uitgebracht: Heel dicht bij je zijn. Dennis Baas is herstellende van een burn-out. Artsen zeiden tegen hem, je moet doen waar je vrolijk van wordt, en dat is bij Dennis Baas zingen.

„Ik kwam dit nummer in het Duits tegen op You Tube en vond hem gelijk geweldig. Na anderhalf uur had ik hem omgeturnd in een lekker lopend Nederlands liedje. Het gevoel wat erin ligt heeft alles te maken met de liefde op welke manier dan ook, je hebt altijd iemand nodig in je leven, in de liefde, vriendschap en familie’”, aldus een trotse Dennis.

Zingen is bij Dennis Baas in 1997 begonnen als grapje met meedoen aan een talentenjacht in Pesse waar hij zijn jeugd doorbracht. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot om ermee verder te gaan, heel veel optredens heeft Dennis Baas gedaan en ook eigen nummers opgenomen: Zomerzon en Puur geluk en Ik zie sterren in jou ogen.

Naast zijn werk als Internationaal Beroepschauffeur waarvoor hij de hele week onderweg is, treedt hij in het weekend met grote regelmaat op. Dat kan allemaal doordat zijn vrouw achter hem staat.

foto: Schonewillefotografie

Deel dit bericht!

Geef een antwoord