112/Misdaad

Ernstig ongeval op A28 bij Pesse – Update

Pesse: Rond 15.45 uur heeft op de A28 ter hoogte van Pesse een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Op deze locatie zijn volgens de melding twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Er zijn in ieder geval drie personen gewond geraakt. 

Een slachtoffer zit nog bekneld. Alle hulpdiensten zijn ter plaatse of onderweg. Ook het Mobiel Medisch Team is gearriveerd. De aanrijding is gebeurd op het weggedeelte in noordelijke richting. Beide rijbanen zijn gestremd. Het verkeer wordt via de vluchtstrook geleid.

Ook de rijbaan van de A28 in zuidelijke richting wordt via de vluchtstrook geleid. Dit omdat de aanrijding bij de middengeleiding van de snelweg is gebeurd en de hulpverlening ruimte nodig heeft en veilig moet gebeuren.

Inmiddels is gebleken dat 2 slachtoffers bekneld zaten. Een van hen is uit de beknelde positie bevrijd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Verkeersspecialisten van de politie zullen het ongeval analyseren.

Update aanrijding A28: bij de aanrijding zijn twee vrouwen gewond geraakt. Beiden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een hondje was door de klap van de aanrijding gewond geraakt aan zijn poot. Van een 3e gewonde is uiteindelijk niets gebleken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen