Amusement

Dit weekend nog niks te doen? De Tamboer barst van de optredens

Voetjes van de vloer bij Noord Nederlands  – Feest met Händels Watermusic en Moessorgski’s Schilderijententoonstelling

 Hoogeveen – Op vrijdag 28 februari staat het Noord Nederlands Orkest om 20.15 uur in De Tamboer. In de foyer van het theater worden Händels Watermusic en Moessorgski’s Schilderijententoonstelling voor het staande publiek ten gehore gebracht. De serie dansstukken is soms statig en koninklijk, maar dan weer levendig en volks. Het NNO belooft met de uitvoering van deze prachtige werken een heerlijke, feestelijke en misschien zelfs dansbare avond. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Frans Bauer – Live in Concert

 Hoogeveen – Op zaterdag 29 februari staat Frans Bauer om 20.15 uur in De Tamboer. Vijfentwintig jaar na zijn eerste concerttournee bezoekt Frans Bauer opnieuw de mooiste theaters van Nederland. Reizen zit bij Frans in zijn bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Van de Verenigde Staten tot China en nu van een muzikale reis, gewoon in De Tamboer. Het wordt een avond met Hollandse hits, de gulle lach van Frans en begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Singer-songwriter Jim van der zee – Starting the Engine 

Hoogeveen – Op zaterdag 29 februari staat Jim van der Zee met zijn theatertournee Starting the Engine in De Tamboer om 20.15 uur. Samen met pianist Reinout Douma en zijn band trekt hij door het land en bezoekt ook ons theater. De show bestaat uit covers van artiesten die hem inspireren, tevens laat hij zijn eigen nieuwe muziek horen. In een intieme setting vertelt hij het verhaal achter de nummers van zijn muzikale helden en deelt hij zijn liefde voor soul, jazz, blues en folk met het publiek. Starting the Engine is een nieuw begin, waarbij Jim meer van zichzelf laat zien. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Mt Sessions  – Songs of the 80s

 Hoogeveen – Op zondag 1 maart speelt het Hoogeveense duo MT Sessions vanaf 15.30 uur Songs of the 80s in de foyer van De Tamboer. MT Sessions bestaat uit zangeres Marsha Pendjol en toetsenist Theo van de Poll. Na een mooi en succesvol optreden vorig seizoen, wordt de Foyer opnieuw omgebouwd tot een sfeervolle grote huiskamer. Het publiek kan daarin luisteren naar en zeker ook dansen op de muziek, waarin het thema ‘Songs of the 80s’ centraal staat. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Geef een reactie