Algemeen

Het Oor in Hoogeveen genomineerd voor dorpshuis van het jaar

Hoogeveen – De BOKD organiseert ook dit jaar opnieuw de verkiezing Dorpshuis van het jaar. De wedstrijd mag dan Dorpshuis van het jaar heten, maar de verkiezing is bedoeld voor alle dorpshuizen, buurthuizen en MFA’s in Drenthe. 

Het dorpshuis of buurthuis heeft een centrale rol in veel dorpen en wijken. Daarom is het van belang dat deze zich blijven ontwikkelen en aansluiten bij de veranderende samenleving.

Van de 10 kandidaat dorpshuizen die zich hebben opgegeven  zijn er De zes finalisten uitgerold. Deze  gaan samen met Blijf Kijken een film maken over hun dorpshuis. Naast deze opnames komt ook nog eens RTV Drenthe  op bezoek voor tv-opnamen. Deze zijn te zien op 11 en 12 mei. Na de laatste uitzending kan ook het publiek stemmen. Naast de publieksjury  zal ook een vakjury en een dorpshuizenjury mee beoordelen .

Op TV Drenthe kun je op 11 en 12 mei kijken naar de eerste uitzendingen van de dorpshuizenverkiezing. Na de laatste uitzending in mei kan er worden gestemd op je favoriet. Houd dus TV Drenthe én onze website in de gaten.

 

Naast het Oor in Hoogeveen zijn de volgende dorpshuizen genomineerd

– De Heugte in Nieuw-Balinge

– d’Anloop in Schipborg

– De Trefkoel in Gasselte

– De Schulp in Assen-Oost

– Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord

Geef een reactie