Muziekvereniging Wilhelmina langs de deuren

Hoogeveen – De week voor vaderdag zullen leden van chr. muziekvereniging Wilhelmina in Hoogeveen langs de deuren gaan om pindarotsjes te verkopen om hun kas te spekken. 

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni zullen de leden van Chr. Muziekvereniging Wilhelmina pindarotsjes verkopen in Hoogeveen. Tussen 17.00 en uiterlijk 21.00 uur kunt u pindarotsjes aan de deur kopen. Een zakje kost €3,00 per stuk.
Om muziek te kunnen spelen heb je instrumenten nodig en instrumenten moeten bekostigd worden. Er zijn daarom altijd investeringen te maken, is het niet in instrumenten dan wel in uniformen. De subsidies worden steeds krapper en daarom zullen de leden van Wilhelmina op pad gaan om pindarotsjes te verkopen om de begroting zelf “rond” te krijgen. Met deze actie wordt geld ingezameld om onder andere nieuwe jeugdopleidingen en uitbreiding en vernieuwing van het instrumentarium voor alle geledingen van de vereniging te kunnen bekostigen. Met Vaderdag in zicht komt het altijd van pas om iets extra lekkers in huis te hebben om vaders (maar natuurlijk ook jezelf) mee te verwennen. Steunt u Wilhelmina ook?

Deel dit bericht!

Geef een antwoord