Mink en Wesley bedanken iedereen voor steun na brand

Hoogeveen – Na de brand die Mink en Wesley trof op 10 januari dit jaar, bedanken ze via Bert Hooijer, mensen via facebook voor de geboden steun. Na deze brand is er door Bert onder meer een doneeractie opgestart voor Mink en Wesley.

”Lieve mensen, Namens Mink Schaap en zijn zoon Wesley Schaap willen we iedereen bedanken voor het medeleven en de steun die ze hebben gehad.
Maar ook die mensen die gedoneerd hebben via de doneer actie maar ook de mensen die daar buiten hebben gedoneerd. van 5 euro tot honderden euro’s maar iedere donateur is even belangrijk omdat je je hart op de juiste plek hebt zitten.

Door de brandweer uit je bed worden gehaald en feitelijk in eens dakloos zijn. Dat moet impact hebben voor mensen dan speelt geld niet eens een rol.
Ook willen we de Hoogeveensche Courant en Regionieuws Hoogeveen bedanken die met ons mee hebben gedacht en ons hebben gesteund hierin, en natuurlijk alle mensen die het bericht weer hebben gedeeld zodat het meer bereik kreeg.

Ook heb ik bedrijven aangeschreven of ben er langs gegaan en ben zo ook in contact gekomen met Woninginrichting Hans Jutstra die zich het lot van Mink en Wesley ook erg aangreep. En heeft Mink toegezegd de in ieder geval de vloeren voor zijn rekening te nemen en dat we daarna gaan bekijken wat Mink nog meer nodig heeft. Daar hebben we natuurlijk geen woorden voor, dat kun je ook niet in woorden uitdrukken denk ik.
De doneeractie is stop gezet en na aftrek van 6% commissie kosten en bijna een euro per donatie hebben we een netto bedrag uitgekeerd gekregen van precies € 2524,79  Een bedrag waar we absoluut niet op gerekend hadden en zo zie je maar dat mensen toch nog wel het beste met elkaar voor hebben. Dat we elkaar niet laten zitten, en dat we toch wel een heel mooi land leven.

Ook gaat onze dank natuurlijk uit naar de buurvrouw van Mink en Wesley die de brand opmerkte en gelijk gehandeld heeft door 112 te bellen, we zullen haar zeker nog een passende manier bedanken. De Politie Hoogeveen die snel ter plaatse was om ze uit bed te trommelen. We zeiken altijd wel over de boetes, maar ze zijn er ook als je in nood verkeerd. Dat mag ook wel worden gezegd. Want ik heb nog nooit brand gehad, maar nu ik dit van dichtbij heb gezien realiseer ik me wel dat het snel reageren bij brand van levensbelang is. En dat in een paar minuten tijd alles er heel anders uit kan zien.

Het huis wordt langzaam weer bewoonbaar gemaakt en het schiet al mooi op, zelfs sneller dat we verwacht hadden. Mink en Wesley verkeren intussen in een noodwoning en zal naar verwachting spoedig weer terug kunnen keren naar zijn woning.
Vrienden, familie, bekenden, minder bekenden en zelfs onbekenden… Maar vooral MENSEN!
BEDANKT! Voor alles en ik denk dat ik namens Mink Schaap en Wesley Schaap wel mag zeggen dat we hopen dat jullie allemaal ooit een beloning in jullie eigen leven zullen vinden voor deze steun.”

Deel dit bericht!

Geef een antwoord