Woninginbraak Baarlelaan Hoogeveen (Update)

Hoogeveen – Op dinsdag 15 januari is tussen 18:00 en 20:00 uur een woninginbraak gepleegd. De inbraak vond plaats aan de Baarlelaan in Hoogeveen.

De politie roept getuigen op contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Een buurtonderzoek heeft reeds plaats gevonden en er word nog nader onderzoek gedaan. Of er iets is weggenomen of vermist is op dit moment nog niet bekend. Wanneer er meer informatie is word dit bericht aangevuld.

Hoogeveen word momenteel geteisterd door woninginbraken, auto inbraken en diefstal van auto’s met aanhangers. Ziet u een verdachte situatie bel dan meteen de politie. Exacte cijfers van inbraken zijn op dit moment bij ons nog niet bekend.

Update

Door een bovenraampje open te breken zijn de inbrekers binnen gekomen, hierdoor is schade ontstaan aan de kozijnen. Via het bovenraampje is de geforceerde achterdeur aan de binnenzijde van de grendels gehaald. Mogelijk zijn de inbrekers overlopen door de bewoonster die rond 19:45 uur thuis kwam.

Volgens getuigen reden de vermoedelijke daders in een kleine zwarte auto met  -935-F in het kenteken. Deze auto is herhaaldelijk gezien in de straat. Een van de daders droeg een opvallend gekleurde jas.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord