Extra toezicht brengt de rust terug in winkelcentrum De Weide.

Hoogeveen – Afgelopen weken is extra toezicht ingezet in winkelcentrum De Weide omdat er overlast was door een kleine groep asielzoekers.

De maatregelen hebben het gewenste resultaat: het aantal winkeldiefstallen is drastisch afgenomen en er is geen sprake meer van overlast. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen als vanouds plezierig hun boodschappen doen in het centrum.

Het bericht van een aantal dagen geleden

 

Deel dit bericht!

4 gedachten over “Extra toezicht brengt de rust terug in winkelcentrum De Weide.

 • 29 december 2018 om 10:11
  Permalink

  Sorry hoor maar in het geval winkeldiefstal asielzoekers, zelfs geen boete aan spenderen, gewoon terug land van herkomst, moet je eens zien hoe snel de grittenborg weer leeg is

 • 29 december 2018 om 16:32
  Permalink

  ik vraag mij wel eens af waarom mensen “lastig” gevallen worden.
  Wat stralen deze mensen uit…makkelijk doelwit?

  ik denk wel dat dit laat zien hoe vervreemd wij zijn geworden in dit land van de natuur en dat deze mensen juist meer met de natuur hebben maar minder met hun bewustzijn. Ik zeg niet dat wij Nederlanders slechter zijn of beter ofzoiets maar gewoon wij zijn zo beschermd met alles dat wij totaal niet meer lijken te weten hoe de natuur werkt. (ik zelf zit er precies tussen in) en ja wij mensen horen ook bij de natuur (alleen die kant negeren wij) Asielzoekers doen dit volgens mij precies andersom.

  Daarom stappen mensen ook uit in een dierentuin met loslopende wilde tijgers…

  Ik zelf heb er weinig last van, Asielzoekers zijn altijd (te) vriendelijk tegen mij. ( te vriendelijk omdat het gewoon niet oprecht kan zijn) Natuurlijk hopen wij dat deze asielzoekers zich aanpassen maar als dit tegen je natuur in gaat.

  • 29 december 2018 om 17:23
   Permalink

   De reden waarom mensen lastig gevallen worden maakt toch helemaal niets uit? Je behoort anderen gewoon niet lastig te vallen, punt. Wil je dat punt van natuur en bewustzijn eens uitleggen?

   Dat asielzoekers een andere mentaliteit hebben dan gebruikelijk in Nederland dat is duidelijk te zien. Maar helaas zijn we in Nederland te soft om hier goed mee om te gaan want we moeten die “zielige” asielzoekers natuurlijk niet tegen de haren in strijken! Te belachelijk voor woorden, die asielzoekers moeten zich aanpassen aan onze normen/waarden. Kunnen ze dat niet dan behoren ze hier gewoon niet thuis en moeten ze maar terug naar eigen land oid..

 • 29 december 2018 om 17:18
  Permalink

  Lekker pappen en nathouden. Er wordt nu zogenaamd positief nieuws gebracht, maar de werkelijkheid is anders, want de oorzaak loopt nog steeds rond. Zodra het extra toezicht weg is begint de ellende opnieuw.

Geef een antwoord