112/Misdaad

Vrouw verdacht in moordzaak Marcel Hoogerbrugge

Hoogeveen – Een oud Hoogevener  is  verdachte in de zaak Marcel Hoogerbrugge, het zou gaan om een vrouw.  Dat melden bronnen aan RTV Drenthe

De politie heeft de  29 augustus een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Marcel Hoogerbrugge. De betreffende persoon verbleef in Engeland en werd daar aangehouden.
Sinds donderdagavond 20 december 2017 doet het rechercheteam onderzoek naar de dood van Marcel Hoogerbrugge (49). Zijn lichaam werd op de bewuste avond in een appartement aan de Dr. Anton Philipstraat in Hoogeveen gevonden. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. De verdachte kwam na uitvoerig onderzoek in beeld. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aanhouding.

Opsporingscommunicatie
Op dinsdag 23 januari werd in het tv-programma Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht besteed aan de gewelddadige dood van Hoogerbrugge. Naast deze vorm van opsporingscommunicatie hield het rechercheteam vlak na het aantreffen van het lichaam van Hoogerbrugge een passantenonderzoek. In totaal leidde dat tot meer dan 80 tips van mensen.
Samenwerking
Dankzij een uitstekende samenwerking met de lokale Engelse politie kon de verdachte worden ingerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen