112/Misdaad

Verontwaardiging in Elim om besmeuren reclamebord met hakenkruis

ELIM –In Elim is een reclamebord besmeurd met onder ander een hakenkruis. In het dorp zijn ze hier dan ook diep verontwaardigd over.

Op de site Elim Drenthe staat het volgende hierover te lezen:  Het dorp waar we van houden en waar we trots op zijn. Waar we samen zo veel bereiken door saamhorigheid en inzet. Als je dan dit reclamebord ziet schrik je. Wie doet nu zo iets en wat gaat er in het hoofd van zo’n iemand om. Er werd zelfs nog een hakenkruis toegevoegd om de vernieling van dit net nieuwe bord compleet naar z’n einde te helpen. Een daad die afschuw oproept bij ieder weldenkend mens. Dit doen wij niet in Elim en dit tolereren wij niet. Als je boos op iemand bent ga je in gesprek, maar dit soort acties zijn nooit toegestaan.

Nu is de pech voor de verwerpelijke kunstenaar dat deze actie gefilmd is. Om dit soort vandalisme in de kern te smoren wil de eigenaar van het bord graag de dialoog aangaan met deze vernieler. Tot vanavond 22: 00 uur heeft deze de tijd zich te melden. Zo niet dan wordt deze zaak zeker vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen