112/Misdaad

Hoe zat het ook al weer bij verkeerslichten, rood is?

Een bezoeker die gisteren Hoogeveen heeft bezocht vraagt in een mail: Hoe zit het in Hoogeveen bij verkeerslichten? Is daar rood gas er op of wachten op groen?

De bezoeker moest wachten bij de verkeerslichten op de kruising  en de MR. Cramerweg/Weg om de Oost om hierna door te kunnen rijden naar het sorteervak naar de A37 richting Emmen. Plots kwam uit het niets een witte laagvlieger vanaf het Mr. Cramerviaduct via de rechterkant langs scheuren waarbij met een slalom een voorganger werd ontweken. Hierop wist de bestuurder van de witte auto niet meer of rood stoppen was of extra gas geven, want het eerst genoemde probeerde de laagvlieger wel. In ieder geval was de laagvlieger een paar seconden eerder bij de rotonde van de Buitenvaart. Gelukkig is het goed afgelopen en zijn er geen onschuldige slachtoffers. Op de desbetreffende kruisingen gebeuren regelmatig aanrijdingen en op het stuk bij de Buitenvaart vliegt er regelmatig een bestuurder uit de bocht waar bij de beide gevallen ook gewonden vallen.

De videobeelden zijn door de bezoeker ook naar de Telegraaf gestuurd, want dit is een actie die genomineerd kan worden voor Aso van de week.

De slalom via rechts

Was het nu stoppen of gas?

En dan komt het punt dat een hersencel te weinig grote gevolgen kan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen