Getuige gezocht straatroof

Hoogeveen – Op zaterdag 19 mei 2018, omstreeks 18.30 uur vond er een gewelddadige straatroof plaats in Hoogeveen in het gebied tussen De Grutto, Jasmijnstraat en de Esdoornlaan. De aangever moest onder bedreiging van een mes zijn kleding uit trekken en werd vervolgens van zijn persoonlijke spullen beroofd. De aangever bleef achter in zijn onderkleding, terwijl de verdachte er vandoor ging met zijn kleding en zijn persoonlijke spullen.
De aangever heeft verklaard dat hij vlak na het incident, op het fietspad tussen De Grutto en de Esdoornlaan, een man op een fiets heeft aangesproken met: “Ik ben bestolen.” Deze man zou gereageerd hebben met: “Dan moet je achter hem aan”. Deze man zou vanaf de Grutto richting de Esdoornlaan gefietst zijn over het fietspad zoals aangegeven op de bijgevoegde kaart.
De politie wil graag in contact komen met deze fietser. De fietser zou een blanke volwassen man zijn. Verder zijn er geen gegevens van deze man bekend. De aangever betreft een 15 jarige jongen met een blanke huidskleur en kort blond haar.
Verzoek aan de getuige om zich te melden op het politiebureau te Hoogeveen. Ook kunt u ook contact opnemen met de Districts Recherche te Hoogeveen, via 0900-8844

foto:politie